Mijn favorieten

Qualis

Waltmann Makelaars is niet alleen een NVM-makelaar maar ook een Qualis-Makelaar. Het Qualis-keurmerk is toegekend aan ruim 45 NVM-Makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke, veelal leidende, marktpositie in het hogere marktsegment. De Qualis-Makelaars maken gebruik van een succesvolle verkoopstrategie waarbij huizen uit het hogere segment bij de juiste (latent) geïnteresseerden onder de aandacht wordt gebracht.

Exclusief
Het Qualis-label is exclusief per werkgebied toegekend. Aan het Qualis-label herkent u daarom de makelaars met ervaring en een brede expertise in dit zo specifieke segment. Makelaars die kwaliteit de ruimte geven die het verdient.

Doordachte verkoopstrategie
In de huidige woningmarkt is bij de verkoop van uw woning een doordachte verkoopstrategie vereist. Er is in het midden- en hogere segment meer nodig dan alleen een plaatsing op Funda. De doelgroep voor deze woningen heeft haar woonwensen vaak al op orde. Men zoekt niet naar een nieuwe woning maar staat in veel gevallen open voor een volgende stap in de wooncarrière. Deze potentiële kopers volgen dan ook niet actief het woningaanbod op internet. Qualis NVM Makelaars brengt uw woning daarom ook onder de aandacht van deze latente kopers. Een onmisbaar onderdeel van de verkoopstrategie; komt men het nieuws niet halen, dan zullen we het moeten brengen! Bijkomend voordeel: door deze actieve benadering wordt uw woning ook op Funda door meer mensen bekeken! Qualis NVM Makelaars is succesvol in heel Nederland dankzij een gerichte inzet van Qualis Magazine, Qualis Gallery, de Qualis-pagina's in De Telegraaf, op Qualis.nl en via het landelijk gespreide Qualis-netwerk.


Lees hier ons Qualis E-MagazineQualis