Mijn favorieten

Onze medewerkers

Waltmann Makelaars

Rutger Kanters
Rutger Kanters
makelaar
"Na de middelbare school ben ik makelaardij gaan studeren. Na mijn stage in Breda ben ik daar ook mijn werkloopbaan begonnen. Inmiddels al ruim 20 jaar werkzaam binnen de woningmakelaardij en vanaf 2015 bij Waltmann Makelaars verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het kantoor. Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag golfen en ga ik samen met mijn vrouw en kinderen regelmatig naar Zweden om daar m’n schoonfamilie te bezoeken en te genieten van de schitterende natuur."
Wim Bentum
Wim Bentum
makelaar
"Ik ben geboren in Arnhem en getogen in Doorn. Sinds mijn studietijd woon ik met veel plezier in Utrecht, de laatste 12 jaar in het Museumkwartier. Ik ben al meer dan 30 jaar werkzaam bij Waltmann Makelaars en ken de markt en de stad op mijn duimpje. Mijn interesse ligt met name bij de woningmakelaardij in al zijn verschillende vormen. Ik hou van het directe contact met cliënten en van het gehele begeleidingsproces bij koop en aankoop. Privé houd ik van reizen en golf ik graag."
Jorinde Jansen
Jorinde Jansen
marketing & communicatie
Jorinde is verantwoordelijk voor de marketing & communicatie binnen Waltmann. Ze focust zich met de marketingcampagnes op zowel de online als offline kanalen. Hierdoor is er een maximaal bereik (voor uw object).