Mijn favorieten

Makelaar Wittevrouwen Utrecht


Wittevrouwen wordt omheind door de Biltsche Grift, de Biltstraat, de Wittevrouwensingel en het Griftpark en grenst direct aan de binnenstad, Buiten Wittevrouwen en de Vogelenbuurt. Haar naam dankt ze aan het voormalige Wittevrouwenklooster. Met de fiets of de bus ben je in vijf minuten in de binnenstad. Zin in natuur? De bossen van De Bilt zijn binnen handbereik.

Wittevrouwen is vooral populair bij tweeverdieners en jonge gezinnen en staat bekend om de charmante woningen uit begin vorige eeuw. Als u in deze buurt wilt wonen en er komt een huis te koop dan moet u er snel bij zijn. Gemiddeld zijn de woningen hier binnen 4 weken verkocht.

 

Woning kopen in Wittevrouwen

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste en grootste aankopen die u in uw leven doet. Alvorens tot de koop van een woning in Wittevrouwen over te gaan wilt u zeker weten de juiste keuze te hebben gemaakt. Past de woning wel bij u? Voldoet de woning aan al uw woonwensen? Is het de juiste locatie in Wittevrouwen? Bij al deze vragen helpt Waltmann Makelaars om een antwoord te krijgen.

Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van Wittevrouwen en kunnen u uitstekend adviseren over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten (eventueel in combinatie met een bouwkundige inspectie), erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars (bij appartementen), kadastraal onderzoek, onderhandelingen over de prijs en overige voorwaarden, de koopovereenkomst en juridische afhandeling.

 

Woning verkopen in Wittevrouwen

Bij de verkoop van uw woning in Wittevrouwen is een zorgvuldige aanpak van het grootste belang. Uw doel is om het beste resultaat te bereiken, wij hebben de kennis, expertise en gedrevenheid om dit voor u te realiseren. We zijn al 130 jaar actief in Utrecht en hebben maximale kennis van Wittevrouwen.

Wij komen graag bij u thuis langs om ons zelf voor te stellen en onze werkwijze aan u toe te lichten. In dit gesprek nemen wij ook uw woning op, om zo tot een juiste vraagprijs en opbrengstwaarde te komen. Indien nodig wordt er kadastraal , bodemonderzoek en/of een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Zo komen u en de kopers van uw woning niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

Woning taxeren in Wittevrouwen

Voor verschillende doeleinden kunt u een taxatierapport nodig hebben. Voor de aankoop van een nieuwe woning verlangt uw hypotheekverstrekker een taxatierapport, maar ook als u uw bestaande hypotheek van uw huidige woning in wijzigt kan de bank dit verlangen. Daarnaast kan het bij overlijden nodig zijn om in verband met de successierechten een taxatie op te laten maken. Bij echtscheiding of beëindiging van een relatie is het vaak van belang een onafhankelijke waarde te verkrijgen bij de verdeling. In alle situaties zijn de taxateurs van Waltmann Makelaars de aangewezen partij om een deskundig en onafhankelijk rapport op te stellen.

 
 

Recent verkocht in Wittevrouwen

 
Griftstraat Goedestraat Steenstraat
Griftstraat 5 Utrecht Goedestraat 65 Utrecht Steenstraat 1 Utrecht

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring