Mijn favorieten

Makelaar Utrecht Oost


De wijk Oost bestaat uit de buurten Buiten Wittevrouwen, Tolsteegsingel, Sterrenwijk, Watervogelbuurt, Lodewijk Napoleonplantsoen en Rubenslaan, de Schildersbuurt, Abstede, Oudwijk, Wilhelminapark, De Uithof, Rijnsweerd-Zuid, Rijnsweerd-Noord, Galgenwaard en Maarschalkerweerd.

Utrecht Oost is één van de populairste wijken van de stad en in sommige opzichten ook het duurste, met name in de straten rond het Wilheminapark liggen de huizenprijzen hoog.

Er wonen relatief veel studenten, met name op de campus van De Uithof en in het studentencomplex aan de Ina Boudier Bakkerlaan. Dit komt doordat de ligging van de wijk ideaal is ten opzichte van de binnenstad.

 

Woning kopen in Utrecht Oost

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste en grootste aankopen die u in uw leven doet. Alvorens tot de koop van een woning in Utrecht Oost over te gaan wilt u zeker weten de juiste keuze te hebben gemaakt. Past de woning wel bij u? Voldoet de woning aan al uw woonwensen? Is het de juiste locatie in Utrecht Oost Bij al deze vragen helpt Waltmann Makelaars om een antwoord te krijgen.

Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van Utrecht Oost en kunnen u uitstekend adviseren over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten (eventueel in combinatie met een bouwkundige inspectie), erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars (bij appartementen), kadastraal onderzoek, onderhandelingen over de prijs en overige voorwaarden, de koopovereenkomst en juridische afhandeling.

 

Woning verkopen in Utrecht Oost

Bij de verkoop van uw woning in Utrecht Oost is een zorgvuldige aanpak van het grootste belang. Uw doel is om het beste resultaat te bereiken, wij hebben de kennis, expertise en gedrevenheid om dit voor u te realiseren. We zijn al 130 jaar actief in Utrecht en hebben maximale kennis van Utrecht Oost.

Wij komen graag bij u thuis langs om ons zelf voor te stellen en onze werkwijze aan u toe te lichten. In dit gesprek nemen wij ook uw woning op, om zo tot een juiste vraagprijs en opbrengstwaarde te komen. Indien nodig wordt er kadastraal , bodemonderzoek en/of een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Zo komen u en de kopers van uw woning niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

Woning taxeren in Utrecht Oost

Voor verschillende doeleinden kunt u een taxatierapport nodig hebben. Voor de aankoop van een nieuwe woning verlangt uw hypotheekverstrekker een taxatierapport, maar ook als u uw bestaande hypotheek van uw huidige woning in wijzigt kan de bank dit verlangen. Daarnaast kan het bij overlijden nodig zijn om in verband met de successierechten een taxatie op te laten maken. Bij echtscheiding of beëindiging van een relatie is het vaak van belang een onafhankelijke waarde te verkrijgen bij de verdeling. In alle situaties zijn de taxateurs van Waltmann Makelaars de aangewezen partij om een deskundig en onafhankelijk rapport op te stellen.

 

 

Recent verkocht in Utrecht Oost

 
Waldeck Pyrmontkade Stadionlaan Stadionlaan
Waldeck Pyrmontkade 4 Utrecht Stadionlaan 8 I Utrecht Stadionlaan 16 I Utrecht

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring