Mijn favorieten

Makelaar Tuinwijk Utrecht


Tuinwijk is een buurt in de subwijk Votulast in de wijk Noordoost en wordt begrenst door De Kardinaal De Jongweg, de Blauwkapelseweg, de Kleine Singel, de Wittevrouwensingel en de Vogelenbuurt. Tuinwijk is na 1900 ontstaan en heeft een wisselend karakter en is volgens een vooropgezet plan ontworpen met als uitgangspunt het tuinstadideaal. Dit heeft geresulteert in een rustige woonbuurt met veel openbare en groene ruimtes. De bebouwing kenmerkt zich door aangesloten rijen of blokken eengezinswoningen in twee lagen. De hoekwoningen wijken af van de rijwoningen, ze zijn vaak anders van maat en vormen.  
 

Woning kopen in Tuinwijk

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste en grootste aankopen die u in uw leven doet. Alvorens tot de koop van een woning in Tuinwijk over te gaan wilt u zeker weten de juiste keuze te hebben gemaakt. Past de woning wel bij u? Voldoet de woning aan al uw woonwensen? Is het de juiste locatie in Tuinwijk? Bij al deze vragen helpt Waltmann Makelaars om een antwoord te krijgen.

Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van Tuinwijk en kunnen u uitstekend adviseren over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten (eventueel in combinatie met een bouwkundige inspectie), erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars (bij appartementen), kadastraal onderzoek, onderhandelingen over de prijs en overige voorwaarden, de koopovereenkomst en juridische afhandeling.

 

Woning verkopen in Tuinwijk

Bij de verkoop van uw woning in Tuinwijk is een zorgvuldige aanpak van het grootste belang. Uw doel is om het beste resultaat te bereiken, wij hebben de kennis, expertise en gedrevenheid om dit voor u te realiseren. We zijn al 130 jaar actief in Utrecht en hebben maximale kennis van Tuinwijk.

Wij komen graag bij u thuis langs om ons zelf voor te stellen en onze werkwijze aan u toe te lichten. In dit gesprek nemen wij ook uw woning op, om zo tot een juiste vraagprijs en opbrengstwaarde te komen. Indien nodig wordt er kadastraal , bodemonderzoek en/of een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Zo komen u en de kopers van uw woning niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

Woning taxeren in Tuinwijk

Voor verschillende doeleinden kunt u een taxatierapport nodig hebben. Voor de aankoop van een nieuwe woning verlangt uw hypotheekverstrekker een taxatierapport, maar ook als u uw bestaande hypotheek van uw huidige woning in wijzigt kan de bank dit verlangen. Daarnaast kan het bij overlijden nodig zijn om in verband met de successierechten een taxatie op te laten maken. Bij echtscheiding of beëindiging van een relatie is het vaak van belang een onafhankelijke waarde te verkrijgen bij de verdeling. In alle situaties zijn de taxateurs van Waltmann Makelaars de aangewezen partij om een deskundig en onafhankelijk rapport op te stellen.
 

 

Recent verkocht in Tuinwijk

 
Adriaen Beyerkade Agnes van Leeuwenberchstraat Oudemansstraat
Adriaen Beyerkade 21 Utrecht Agnes van Leeuwenberchstraat 14 Utrecht Oudemansstraat 2 Utrecht

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring