Mijn favorieten

Makelaar Tuindorp Utrecht


Tuindorp is een buurt in de wijk Noordoost en grenst aan de wijk Overvecht in het noorden, Tuindorp-Oost in het oosten en Tuinwijk in het zuiden. Van oorsprong is Tuindorp een buitenwijk van Utrecht en behoorde het bij de gemeente Maartensdijk. Het is gebouwd tussen 1930 en 1937 en behoort sins 31 december 1953 tot de gemeente Utrecht. In de buurt is veel groen en eenheid in bebouwing.

De ruime jaren 30 woningen beschikken over flinke tuinen en zijn erg in trek bij twee-verdieners en jonge gezinnen.

 

Woning kopen in Tuindorp

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste en grootste aankopen die u in uw leven doet. Alvorens tot de koop van een woning in Tuindorp over te gaan wilt u zeker weten de juiste keuze te hebben gemaakt. Past de woning wel bij u? Voldoet de woning aan al uw woonwensen? Is het de juiste locatie in Tuindorp? Bij al deze vragen helpt Waltmann Makelaars om een antwoord te krijgen.

Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van Tuindorp en kunnen u uitstekend adviseren over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten (eventueel in combinatie met een bouwkundige inspectie), erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars (bij appartementen), kadastraal onderzoek, onderhandelingen over de prijs en overige voorwaarden, de koopovereenkomst en juridische afhandeling.

 

Woning verkopen in Tuindorp

Bij de verkoop van uw woning in Tuindorp is een zorgvuldige aanpak van het grootste belang. Uw doel is om het beste resultaat te bereiken, wij hebben de kennis, expertise en gedrevenheid om dit voor u te realiseren. We zijn al 130 jaar actief in Utrecht en hebben maximale kennis van Tuindorp.

Wij komen graag bij u thuis langs om ons zelf voor te stellen en onze werkwijze aan u toe te lichten. In dit gesprek nemen wij ook uw woning op, om zo tot een juiste vraagprijs en opbrengstwaarde te komen. Indien nodig wordt er kadastraal , bodemonderzoek en/of een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Zo komen u en de kopers van uw woning niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

Woning taxeren in Tuindorp

Voor verschillende doeleinden kunt u een taxatierapport nodig hebben. Voor de aankoop van een nieuwe woning verlangt uw hypotheekverstrekker een taxatierapport, maar ook als u uw bestaande hypotheek van uw huidige woning in wijzigt kan de bank dit verlangen. Daarnaast kan het bij overlijden nodig zijn om in verband met de successierechten een taxatie op te laten maken. Bij echtscheiding of beëindiging van een relatie is het vaak van belang een onafhankelijke waarde te verkrijgen bij de verdeling. In alle situaties zijn de taxateurs van Waltmann Makelaars de aangewezen partij om een deskundig en onafhankelijk rapport op te stellen.

Recent verkocht in Tuindorp

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring