Mijn favorieten

Makelaar Tuindorp Oost Utrecht


De populaire buurt Tuindorp Oost is gelegen in de wijk Noordoost en werd in de jaren 60 gebouwd. Er is veel groen, rust en ruimte en je fietst in tien minuten naar de gezellige binnenstad. Kenmerkend voor de wijk is de ruime opzet waardoor de woningen over behoorlijk grote tuinen beschikken en er veel openbaar groen is om van te genieten. Tuindorp Oost is vooral in trek bij tweeverdieners (appartementen) en jonge gezinnen (eengezinswoning).

Straatnamen
De straatnamen in Tuindorp Oost zijn vernoemd naar hoogleraren. In tegenstelling tot de straatnamen in Tuindorp beginnen de straatnamen in Tuindorp Oost niet met ‘professor’. Op eentje na dan: de Professor Zonnebloemlaan. Deze is straat is vernoemd naar Professor Zonnebloem uit Kuifje.

 

Woning kopen in Tuindorp Oost

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste en grootste aankopen die u in uw leven doet. Alvorens tot de koop van een woning in Tuindorp Oost over te gaan wilt u zeker weten de juiste keuze te hebben gemaakt. Past de woning wel bij u? Voldoet de woning aan al uw woonwensen? Is het de juiste locatie in Tuindorp Oost? Bij al deze vragen helpt Waltmann Makelaars om een antwoord te krijgen.

Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van Tuindorp Oost en kunnen u uitstekend adviseren over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten (eventueel in combinatie met een bouwkundige inspectie), erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars (bij appartementen), kadastraal onderzoek, onderhandelingen over de prijs en overige voorwaarden, de koopovereenkomst en juridische afhandeling.

 

Woning verkopen in Tuindorp Oost

Bij de verkoop van uw woning in Tuindorp Oost is een zorgvuldige aanpak van het grootste belang. Uw doel is om het beste resultaat te bereiken, wij hebben de kennis, expertise en gedrevenheid om dit voor u te realiseren. We zijn al 130 jaar actief in Utrecht en hebben maximale kennis van Tuindorp Oost.

Wij komen graag bij u thuis langs om ons zelf voor te stellen en onze werkwijze aan u toe te lichten. In dit gesprek nemen wij ook uw woning op, om zo tot een juiste vraagprijs en opbrengstwaarde te komen. Indien nodig wordt er kadastraal , bodemonderzoek en/of een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Zo komen u en de kopers van uw woning niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

Woning taxeren in Tuindorp Oost

Voor verschillende doeleinden kunt u een taxatierapport nodig hebben. Voor de aankoop van een nieuwe woning verlangt uw hypotheekverstrekker een taxatierapport, maar ook als u uw bestaande hypotheek van uw huidige woning in wijzigt kan de bank dit verlangen. Daarnaast kan het bij overlijden nodig zijn om in verband met de successierechten een taxatie op te laten maken. Bij echtscheiding of beëindiging van een relatie is het vaak van belang een onafhankelijke waarde te verkrijgen bij de verdeling. In alle situaties zijn de taxateurs van Waltmann Makelaars de aangewezen partij om een deskundig en onafhankelijk rapport op te stellen.

 
 

Recent verkocht in Tuindorp Oost

 
Fruinplantsoen De Vooysplantsoen Kapteynlaan
Fruinplantsoen 17 Utrecht De Vooysplantsoen 18 Utrecht Kapteynlaan 83 Utrecht

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring