Mijn favorieten

Makelaar Schepenbuurt Utrecht


De Schepenbuurt is een buurt in Utrecht-West en wordt begrensd door het Amsterdam-Rijnkanaal in het westen, het terrein van de houthandel Ret in het noorden, de Cartesiusweg in het oosten en de spoorlijn Utrecht-Gouda in het zuiden.

De schepenbuurt is erg gevarieerd qua bevolking en is erg geschikt voor mensen die dicht bij de binnenstad willen wonen maar toch van groen om zich heen houden. Het is een rustige buurt met weinig verkeer en er wonen veel jonge gezinnen en starters.

 

Woning kopen in De Schepenbuurt

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste en grootste aankopen die u in uw leven doet. Alvorens tot de koop van een woning in De Schepenbuurt over te gaan wilt u zeker weten de juiste keuze te hebben gemaakt. Past de woning wel bij u? Voldoet de woning aan al uw woonwensen? Is het de juiste locatie in De Schepenbuurt? Bij al deze vragen helpt Waltmann Makelaars om een antwoord te krijgen.

Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van De Schepenbuurt en kunnen u uitstekend adviseren over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten (eventueel in combinatie met een bouwkundige inspectie), erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars (bij appartementen), kadastraal onderzoek, onderhandelingen over de prijs en overige voorwaarden, de koopovereenkomst en juridische afhandeling.

 

Woning verkopen in De Schepenbuurt

Bij de verkoop van uw woning in De Schepenbuurt is een zorgvuldige aanpak van het grootste belang. Uw doel is om het beste resultaat te bereiken, wij hebben de kennis, expertise en gedrevenheid om dit voor u te realiseren. We zijn al 130 jaar actief in Utrecht en hebben maximale kennis van De Schepenbuurt.

Wij komen graag bij u thuis langs om ons zelf voor te stellen en onze werkwijze aan u toe te lichten. In dit gesprek nemen wij ook uw woning op, om zo tot een juiste vraagprijs en opbrengstwaarde te komen. Indien nodig wordt er kadastraal , bodemonderzoek en/of een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Zo komen u en de kopers van uw woning niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

Woning taxeren in De Schepenbuurt

Voor verschillende doeleinden kunt u een taxatierapport nodig hebben. Voor de aankoop van een nieuwe woning verlangt uw hypotheekverstrekker een taxatierapport, maar ook als u uw bestaande hypotheek van uw huidige woning in wijzigt kan de bank dit verlangen. Daarnaast kan het bij overlijden nodig zijn om in verband met de successierechten een taxatie op te laten maken. Bij echtscheiding of beëindiging van een relatie is het vaak van belang een onafhankelijke waarde te verkrijgen bij de verdeling. In alle situaties zijn de taxateurs van Waltmann Makelaars de aangewezen partij om een deskundig en onafhankelijk rapport op te stellen.


 
  Recent verkocht in de Schepenbuurt  
Aakplein Cartesiusweg Schoenerstraat
Aakplein 23 Utrecht Cartesiusweg 73 Utrecht Schoenerstraat 19 Utrecht

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring