Mijn favorieten

Makelaar Rijnsweerd Utrecht


Rijnsweerd is een deel van de wijk Oost en bestaat uit de buurten Rijnsweerd-Noord en Rijnsweerd-Zuid. Rijnsweerd wordt in het westen begrensd door de Schildersbuurt en het Wilhelminapark en in het oosten door De Uithof. Rijnsweerd-Noord bestaat uit Park Bloeyendael, het provinciehuis en een bedrijvenpark. Rijnsweerd-Zuid is een woonwijk en een van de duurdere buurten van Utrecht. De buurt is in tweeën te delen door een zijarm van de Kromme Rijn, de Acteursbuurt en de Goudkust. In de acteursbuurt liggen voornamelijk grote geschakelde woningen. De Goudkust is een duurdere buurt en bestaat voornamelijk uit bungalowwoningen.
 

Woning kopen in Rijnsweerd

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste en grootste aankopen die u in uw leven doet. Alvorens tot de koop van een woning in Rijnsweerd over te gaan wilt u zeker weten de juiste keuze te hebben gemaakt. Past de woning wel bij u? Voldoet de woning aan al uw woonwensen? Is het de juiste locatie in Rijnsweerd? Bij al deze vragen helpt Waltmann Makelaars om een antwoord te krijgen.

Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van Rijnsweerden kunnen u uitstekend adviseren over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten (eventueel in combinatie met een bouwkundige inspectie), erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars (bij appartementen), kadastraal onderzoek, onderhandelingen over de prijs en overige voorwaarden, de koopovereenkomst en juridische afhandeling.

 

Woning verkopen in Rijnsweerd

Bij de verkoop van uw woning in Rijnsweerd is een zorgvuldige aanpak van het grootste belang. Uw doel is om het beste resultaat te bereiken, wij hebben de kennis, expertise en gedrevenheid om dit voor u te realiseren. We zijn al 130 jaar actief in Utrecht en hebben maximale kennis van Rijnsweerd.

Wij komen graag bij u thuis langs om ons zelf voor te stellen en onze werkwijze aan u toe te lichten. In dit gesprek nemen wij ook uw woning op, om zo tot een juiste vraagprijs en opbrengstwaarde te komen. Indien nodig wordt er kadastraal , bodemonderzoek en/of een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Zo komen u en de kopers van uw woning niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

Woning taxeren in Rijnsweerd

Voor verschillende doeleinden kunt u een taxatierapport nodig hebben. Voor de aankoop van een nieuwe woning verlangt uw hypotheekverstrekker een taxatierapport, maar ook als u uw bestaande hypotheek van uw huidige woning in wijzigt kan de bank dit verlangen. Daarnaast kan het bij overlijden nodig zijn om in verband met de successierechten een taxatie op te laten maken. Bij echtscheiding of beëindiging van een relatie is het vaak van belang een onafhankelijke waarde te verkrijgen bij de verdeling. In alle situaties zijn de taxateurs van Waltmann Makelaars de aangewezen partij om een deskundig en onafhankelijk rapport op te stellen.
 

Recent verkocht in Rijnsweerd

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring