Mijn favorieten

Makelaar Pijlsweerd Utrecht


Pijlsweerd is een subwijk in de wijk Utrecht-Noordwest en ligt tussen de Amsterdamsestraatweg, de spoorlijn Utrecht Centraal - Station Utrecht Overvecht, de Vecht en de Weerdsingel Westzijde. Pijlsweerd grenst aan zowel de Utrechtse binnenstad als aan de wijk Ondiep en is gebouwd op het terrein waar ooit het klooster Bethlehem lag. Van oudsher was het een gebied met veel hoveniers en kwekers. Pijlsweerd kent een diverse bevolkingssamenstelling en bestaat vooral uit oude herenhuizen en vooroologse corporatiewoningen. Er worden momenteel veel nieuwbouwwoningen gebouwd in Pijlsweerd waardoor er meer diversiteit aan woningen ontstaat.

 

Woning kopen in Pijlsweerd

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste en grootste aankopen die u in uw leven doet. Alvorens tot de koop van een woning in Pijlsweerd over te gaan wilt u zeker weten de juiste keuze te hebben gemaakt. Past de woning wel bij u? Voldoet de woning aan al uw woonwensen? Is het de juiste locatie in Pijlsweerd? Bij al deze vragen helpt Waltmann Makelaars om een antwoord te krijgen.

Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van Pijlsweerd en kunnen u uitstekend adviseren over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten (eventueel in combinatie met een bouwkundige inspectie), erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars (bij appartementen), kadastraal onderzoek, onderhandelingen over de prijs en overige voorwaarden, de koopovereenkomst en juridische afhandeling.

 

Woning verkopen in Pijlsweerd

Bij de verkoop van uw woning in Pijlsweerd is een zorgvuldige aanpak van het grootste belang. Uw doel is om het beste resultaat te bereiken, wij hebben de kennis, expertise en gedrevenheid om dit voor u te realiseren. We zijn al 130 jaar actief in Utrecht en hebben maximale kennis van Pijlsweerd.

Wij komen graag bij u thuis langs om ons zelf voor te stellen en onze werkwijze aan u toe te lichten. In dit gesprek nemen wij ook uw woning op, om zo tot een juiste vraagprijs en opbrengstwaarde te komen. Indien nodig wordt er kadastraal , bodemonderzoek en/of een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Zo komen u en de kopers van uw woning niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

Woning taxeren in Pijlsweerd

Voor verschillende doeleinden kunt u een taxatierapport nodig hebben. Voor de aankoop van een nieuwe woning verlangt uw hypotheekverstrekker een taxatierapport, maar ook als u uw bestaande hypotheek van uw huidige woning in wijzigt kan de bank dit verlangen. Daarnaast kan het bij overlijden nodig zijn om in verband met de successierechten een taxatie op te laten maken. Bij echtscheiding of beëindiging van een relatie is het vaak van belang een onafhankelijke waarde te verkrijgen bij de verdeling. In alle situaties zijn de taxateurs van Waltmann Makelaars de aangewezen partij om een deskundig en onafhankelijk rapport op te stellen.
 
 

Recent verkocht in Pijlsweerd

 
Zilvergeldstraat Jasmijnstraat Anthoniedijk
Zilvergeldstraat 21 Utrecht Jasmijnstraat 17 Utrecht Anthoniedijk 40 Utrecht

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring