Mijn favorieten

Makelaar Oudwijk


Oudwijk is een buurt van de wijk Oost en kan verdeeld worden in de buurten Oudwijk-Noord, Oudwijk-Zuid, Achter Oudwijk en de Oosterbuurt. Samen met de buurt Buiten Wittevrouwen vormt het de subwijk Oudwijk/Buiten Wittevrouwen. Aan het einde van de negentiende eeuw nam de woningbehoefte toe en werd een ruim opgezette villawijk met park gerealiseerd; het Wilhelminapark. Oudwijk-Zuid werd al eerder gerealiseerd en is van oorsprong een typische volksbuurt. Hierdoor heeft Oudwijk een heel divers karakter. Oudwijk wordt vaak aangeschreven als een van de beste woonwijken van Utrecht.

 

Woning kopen in Oudwijk

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste en grootste aankopen die u in uw leven doet. Alvorens tot de koop van een woning in Oudwijk over te gaan wilt u zeker weten de juiste keuze te hebben gemaakt. Past de woning wel bij u? Voldoet de woning aan al uw woonwensen? Is het de juiste locatie in Oudwijk? Bij al deze vragen helpt Waltmann Makelaars om een antwoord te krijgen.

Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van Oudwijk en kunnen u uitstekend adviseren over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten (eventueel in combinatie met een bouwkundige inspectie), erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars (bij appartementen), kadastraal onderzoek, onderhandelingen over de prijs en overige voorwaarden, de koopovereenkomst en juridische afhandeling.

 

Woning verkopen in Oudwijk

Bij de verkoop van uw woning in Oudwijk is een zorgvuldige aanpak van het grootste belang. Uw doel is om het beste resultaat te bereiken, wij hebben de kennis, expertise en gedrevenheid om dit voor u te realiseren. We zijn al 130 jaar actief in Utrecht en hebben maximale kennis van Oudwijk.

Wij komen graag bij u thuis langs om ons zelf voor te stellen en onze werkwijze aan u toe te lichten. In dit gesprek nemen wij ook uw woning op, om zo tot een juiste vraagprijs en opbrengstwaarde te komen. Indien nodig wordt er kadastraal , bodemonderzoek en/of een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Zo komen u en de kopers van uw woning niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

Woning taxeren in Oudwijk

Voor verschillende doeleinden kunt u een taxatierapport nodig hebben. Voor de aankoop van een nieuwe woning verlangt uw hypotheekverstrekker een taxatierapport, maar ook als u uw bestaande hypotheek van uw huidige woning in wijzigt kan de bank dit verlangen. Daarnaast kan het bij overlijden nodig zijn om in verband met de successierechten een taxatie op te laten maken. Bij echtscheiding of beëindiging van een relatie is het vaak van belang een onafhankelijke waarde te verkrijgen bij de verdeling. In alle situaties zijn de taxateurs van Waltmann Makelaars de aangewezen partij om een deskundig en onafhankelijk rapport op te stellen.
 
 

 

Recent verkocht in Oudwijk

 
Bankstraat 1 Zonstraat Baanstraat
Bankstraat 1 A Utrecht Zonstraat 21 B Utrecht Baanstraat 13 C Utrecht

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring