Mijn favorieten

Makelaar Ondiep Utrecht


Ondiep is gelegen in het wijk Noordwest, tussen de Vecht en de Amsterdamsestraatweg. Deze wijk omvat de buurten 2e Daalsebuurt, Egelantierstraat, Mariëndaalstraat en Loevenhoutsedijk. Ondiep dankt zijn ontstaan aan de Vecht. Toen de grootste bocht van de Vecht dichtslibde, werd deze plaats  'Ondiep' genoemd. Aan begin van de 20e eeuw werden de eerste woningen gebouwd. Van oorsprong is Ondiep een typische volksbuurt maar de laatste jaren zijn er steeds meer tweeverdieners met (jonge) kinderen, jongeren en studenten komen wonen.
 

Woning kopen in Ondiep

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste en grootste aankopen die u in uw leven doet. Alvorens tot de koop van een woning in Ondiep over te gaan wilt u zeker weten de juiste keuze te hebben gemaakt. Past de woning wel bij u? Voldoet de woning aan al uw woonwensen? Is het de juiste locatie in Ondiep Bij al deze vragen helpt Waltmann Makelaars om een antwoord te krijgen.

Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van Ondiep en kunnen u uitstekend adviseren over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten (eventueel in combinatie met een bouwkundige inspectie), erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars (bij appartementen), kadastraal onderzoek, onderhandelingen over de prijs en overige voorwaarden, de koopovereenkomst en juridische afhandeling.

 

Woning verkopen in Ondiep

Bij de verkoop van uw woning in Ondiep is een zorgvuldige aanpak van het grootste belang. Uw doel is om het beste resultaat te bereiken, wij hebben de kennis, expertise en gedrevenheid om dit voor u te realiseren. We zijn al 130 jaar actief in Utrecht en hebben maximale kennis van Ondiep.

Wij komen graag bij u thuis langs om ons zelf voor te stellen en onze werkwijze aan u toe te lichten. In dit gesprek nemen wij ook uw woning op, om zo tot een juiste vraagprijs en opbrengstwaarde te komen. Indien nodig wordt er kadastraal , bodemonderzoek en/of een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Zo komen u en de kopers van uw woning niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

Woning taxeren in Ondiep

Voor verschillende doeleinden kunt u een taxatierapport nodig hebben. Voor de aankoop van een nieuwe woning verlangt uw hypotheekverstrekker een taxatierapport, maar ook als u uw bestaande hypotheek van uw huidige woning in wijzigt kan de bank dit verlangen. Daarnaast kan het bij overlijden nodig zijn om in verband met de successierechten een taxatie op te laten maken. Bij echtscheiding of beëindiging van een relatie is het vaak van belang een onafhankelijke waarde te verkrijgen bij de verdeling. In alle situaties zijn de taxateurs van Waltmann Makelaars de aangewezen partij om een deskundig en onafhankelijk rapport op te stellen.

 
 

Recent verkocht in Ondiep

 
Ondiep-Zuidzijde Van Zijlstraat Ondiep-Zuidzijde
Ondiep-Zuidzijde 43 Utrecht Van Zijlstraat 20 Utrecht  Ondiep-Zuidzijde 15 Utrecht

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring