Mijn favorieten

Makelaar Nieuw Engeland Utrecht


De buurt Nieuw Engeland is het oudste en meest oostelijke deel van de wijk West. De buurt begint in het Verdomhoekje en loopt via de Cremerstraat langs het spoor door tot aan het Cremerplein. De westkant van de wijk grenst aan de Vleutenseweg.

Nieuw Engeland..?
Waar komt de naam Nieuw Engeland vandaan? Daar is vaak onderzoek naar gedaan maar een duidelijk antwoord is nooit gevonden. Het zou een verbastering kunnen zijn van eng (smal) land maar er gaat ook een verhaal rond dat de architect van de wijk bezeten was van Engeland en dat Nieuw Engeland daar haar naam aan te danken heeft. Wat wel zeker is, is dat de straatnamen in de wijk naar schrijvers en dichters zijn vernoemd.

 

Woning kopen in Nieuw Engeland

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste en grootste aankopen die u in uw leven doet. Alvorens tot de koop van een woning in Nieuw Engeland over te gaan wilt u zeker weten de juiste keuze te hebben gemaakt. Past de woning wel bij u? Voldoet de woning aan al uw woonwensen? Is het de juiste locatie in Nieuw Engeland? Bij al deze vragen helpt Waltmann Makelaars om een antwoord te krijgen.

Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van Nieuw Engeland en kunnen u uitstekend adviseren over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten (eventueel in combinatie met een bouwkundige inspectie), erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars (bij appartementen), kadastraal onderzoek, onderhandelingen over de prijs en overige voorwaarden, de koopovereenkomst en juridische afhandeling.

 

Woning verkopen in Nieuw Engeland

Bij de verkoop van uw woning in Nieuw Engeland is een zorgvuldige aanpak van het grootste belang. Uw doel is om het beste resultaat te bereiken, wij hebben de kennis, expertise en gedrevenheid om dit voor u te realiseren. We zijn al 130 jaar actief in Utrecht en hebben maximale kennis van Nieuw Engeland.

Wij komen graag bij u thuis langs om ons zelf voor te stellen en onze werkwijze aan u toe te lichten. In dit gesprek nemen wij ook uw woning op, om zo tot een juiste vraagprijs en opbrengstwaarde te komen. Indien nodig wordt er kadastraal , bodemonderzoek en/of een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Zo komen u en de kopers van uw woning niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

Woning taxeren in Nieuw Engeland

Voor verschillende doeleinden kunt u een taxatierapport nodig hebben. Voor de aankoop van een nieuwe woning verlangt uw hypotheekverstrekker een taxatierapport, maar ook als u uw bestaande hypotheek van uw huidige woning in wijzigt kan de bank dit verlangen. Daarnaast kan het bij overlijden nodig zijn om in verband met de successierechten een taxatie op te laten maken. Bij echtscheiding of beëindiging van een relatie is het vaak van belang een onafhankelijke waarde te verkrijgen bij de verdeling. In alle situaties zijn de taxateurs van Waltmann Makelaars de aangewezen partij om een deskundig en onafhankelijk rapport op te stellen.

 
 

Recent verkocht in Nieuw Engeland

 
Johan de Meesterstraat Busken Huetstraat 
Vleutenseweg 279 D Utrecht Johan de Meesterstraat 99 Utrecht Busken Huetstraat 130 Utrecht

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring