Mijn favorieten

Makelaar Lunetten Utrecht


Lunetten is een subwijk van de wijk Zuid en is een stedenbouwkundig experiment uit de jaren zeventig. De toekomstige bewoners hadden inspraak in onder andere de stedenbouwkundige en landschappelijke elementen en gevelpartijen. Dit werd geberuikt als leidraad door de ontwerpers. Doordat het verkeer over de rondweg wordt geleid en er vele doodlopende en teruglopende straten zijn is Lunetten erg kindvriendelijk. Er zijn in Lunetten twee parken aangelegd: het Beatrixpark en de Koppel. Deze parken fungeren mede als geluidsbuffer. De architectuur van de woningen is zeer gevarieerd.
 

Woning kopen in Lunetten

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste en grootste aankopen die u in uw leven doet. Alvorens tot de koop van een woning in Lunetten over te gaan wilt u zeker weten de juiste keuze te hebben gemaakt. Past de woning wel bij u? Voldoet de woning aan al uw woonwensen? Is het de juiste locatie in Lunetten? Bij al deze vragen helpt Waltmann Makelaars om een antwoord te krijgen.

Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van Lunetten en kunnen u uitstekend adviseren over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten (eventueel in combinatie met een bouwkundige inspectie), erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars (bij appartementen), kadastraal onderzoek, onderhandelingen over de prijs en overige voorwaarden, de koopovereenkomst en juridische afhandeling.

 

Woning verkopen in Lunetten

Bij de verkoop van uw woning in Lunetten is een zorgvuldige aanpak van het grootste belang. Uw doel is om het beste resultaat te bereiken, wij hebben de kennis, expertise en gedrevenheid om dit voor u te realiseren. We zijn al 130 jaar actief in Utrecht en hebben maximale kennis van Lunetten.

Wij komen graag bij u thuis langs om ons zelf voor te stellen en onze werkwijze aan u toe te lichten. In dit gesprek nemen wij ook uw woning op, om zo tot een juiste vraagprijs en opbrengstwaarde te komen. Indien nodig wordt er kadastraal , bodemonderzoek en/of een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Zo komen u en de kopers van uw woning niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

Woning taxeren in Lunetten

Voor verschillende doeleinden kunt u een taxatierapport nodig hebben. Voor de aankoop van een nieuwe woning verlangt uw hypotheekverstrekker een taxatierapport, maar ook als u uw bestaande hypotheek van uw huidige woning in wijzigt kan de bank dit verlangen. Daarnaast kan het bij overlijden nodig zijn om in verband met de successierechten een taxatie op te laten maken. Bij echtscheiding of beëindiging van een relatie is het vaak van belang een onafhankelijke waarde te verkrijgen bij de verdeling. In alle situaties zijn de taxateurs van Waltmann Makelaars de aangewezen partij om een deskundig en onafhankelijk rapport op te stellen.


 
 

Recent verkocht in Lunetten

 
Henegouwen Henegouwen Normandie
Henegouwen 116 Utrecht Henegouwen 122 Utrecht Normandie 27 Utrecht

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring