Mijn favorieten

Makelaar Binnenstad Utrecht


De binnenstad is één van de tien wijken van de gemeente Utrecht. De wijk bestaat uit de buurten Oude Binnenstad, Vaartsebuurt en Hooch Boulandt. Ook Hoog Catharijne, het Centraal Stationsgebied en de Jaarbeurs worden tot de binnenstad gerekend.

Dit deel van Utrecht is natuurlijk bekend om de Domtoren (de hoogste kerktoren van Nederland!), de werven, restaurants en winkels maar ook om het Nijntjemuseum en de talloze monumenten.Maar wist u ook dat Utrecht is uitgeroepen tot mooiste grachtenstad van Europa en in 1808 zelfs even de hoofdstad van Nederland is geweest? Genoeg om trots op te zijn dus.

 

Woning kopen in Utrecht Binnenstad

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste en grootste aankopen die u in uw leven doet. Alvorens tot de koop van een woning in de Binnenstad over te gaan wilt u zeker weten de juiste keuze te hebben gemaakt. Past de woning wel bij u? Voldoet de woning aan al uw woonwensen? Is het de juiste locatie in de Binnenstad? Bij al deze vragen helpt Waltmann Makelaars om een antwoord te krijgen.

Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van de Binnenstad en kunnen u uitstekend adviseren over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten (eventueel in combinatie met een bouwkundige inspectie), erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars (bij appartementen), kadastraal onderzoek, onderhandelingen over de prijs en overige voorwaarden, de koopovereenkomst en juridische afhandeling.

 

Woning verkopen in Utrecht Binnenstad

Bij de verkoop van uw woning in Binnenstad is een zorgvuldige aanpak van het grootste belang. Uw doel is om het beste resultaat te bereiken, wij hebben de kennis, expertise en gedrevenheid om dit voor u te realiseren. We zijn al 130 jaar actief in Utrecht en hebben maximale kennis van de Binnenstad.

Wij komen graag bij u thuis langs om ons zelf voor te stellen en onze werkwijze aan u toe te lichten. In dit gesprek nemen wij ook uw woning op, om zo tot een juiste vraagprijs en opbrengstwaarde te komen. Indien nodig wordt er kadastraal , bodemonderzoek en/of een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Zo komen u en de kopers van uw woning niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

Woning taxeren in Utrecht Binnenstad

Voor verschillende doeleinden kunt u een taxatierapport nodig hebben. Voor de aankoop van een nieuwe woning verlangt uw hypotheekverstrekker een taxatierapport, maar ook als u uw bestaande hypotheek van uw huidige woning in wijzigt kan de bank dit verlangen. Daarnaast kan het bij overlijden nodig zijn om in verband met de successierechten een taxatie op te laten maken. Bij echtscheiding of beëindiging van een relatie is het vaak van belang een onafhankelijke waarde te verkrijgen bij de verdeling. In alle situaties zijn de taxateurs van Waltmann Makelaars de aangewezen partij om een deskundig en onafhankelijk rapport op te stellen.
 
 Recent verkocht in De Binnenstad 
 Nieuwegracht 31   Jacobijnenstraat   Groenestraat

Nieuwegracht 31 

  Jacobijnenstraat 17

  Groenestraat 70

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring