Mijn favorieten

Hypotheekadvies

Heeft u een nieuwe hypotheek nodig of wilt  u uw huidige hypotheek veranderen? Waltmann Makelaars werkt samen met De Hypotheekshop De Meern. U ontvangt hier een passend hypotheekadvies en één van de adviseurs is vier dagen aanwezig op onze locatie: Maliebaan 71 Utrecht.

Of u nu een eerste huis wil kopen, gaat verhuizen of wilt verbouwen, de adviseur heeft u een onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op uw persoonlijke situatie. De Hypotheekshop De Meern heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiering, verzekeringen en pensioenen.


Gratis oriënterend gesprek

Wanneer u een hypotheek moet afsluiten, komt er veel op u af. Welke hypotheekvorm moet u nemen? Hoe zit dat fiscaal? De hypotheekadviseur bekijkt samen met u welke hypotheek het best bij u past. Ze helpt u bij het maken van de juiste keuze. Allereerst begint ze met een gratis oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek worden een aantal onderwerpen besproken, zoals uw persoonlijke wensen, toekomstplannen en financiële situatie. Er wordt uitgerekend hoeveel geld u nodig hebt en hoeveel u kunt lenen. Daarnaast wordt er een indicatie gemaakt van de kosten voor het hypotheekadvies. Na afloop bent u bekend met uw financiële mogelijkheden.


Uw adviseur

Bianca van Drie is Erkend Hypothecair Planner en geeft u een onafhankelijke en eerlijk advies. Zij vergelijkt alle verschillende geldverstrekkers en zo kan ze u de scherpste rente en de beste voorwaarden uit de markt bieden.
 
  Bianca van Drie
030-6775800 biancavandrie@hypotheekshop.nl

De Hypotheekshop Utrecht- De Meern wordt uitstekend beoordeeld op Advieskeuze.nl