Mijn favorieten

Hypotheekadvies

Heeft u een nieuwe hypotheek nodig of wilt u uw huidige hypotheek veranderen? Waltmann Makelaars werkt samen met De Hypotheekshop Utrecht - De Meern. U ontvangt hier een passend hypotheekadvies en één van de adviseurs is vier dagen aanwezig op onze locatie: Maliebaan 71 Utrecht.

Of u nu een eerste huis wil kopen in Utrecht, gaat verhuizen of wilt verbouwen, de adviseur geeft u een onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op uw persoonlijke situatie. De Hypotheekshop Utrecht - De Meern heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiering, verzekeringen en pensioenen.


Gratis oriënterend gesprek

Wanneer u een hypotheek moet afsluiten, komt er veel op u af. Welke hypotheekvorm moet u nemen? Hoe zit dat fiscaal? De hypotheekadviseur bekijkt samen met u welke hypotheek het best bij u past. Ze helpt u bij het maken van de juiste keuze. Allereerst begint ze met een gratis oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek worden een aantal onderwerpen besproken, zoals uw persoonlijke wensen, toekomstplannen en financiële situatie. Er wordt uitgerekend hoeveel geld u nodig hebt en hoeveel u kunt lenen. Daarnaast wordt er een indicatie gemaakt van de kosten voor het hypotheekadvies. Na afloop bent u bekend met uw financiële mogelijkheden.
 

Onafhankelijk hypotheekadvies in Utrecht

Als je uiteindelijk kiest voor De Hypotheekshop Utrecht - De Meern, dan stellen ze een persoonlijk klantprofiel op waarin jouw wensen en toekomstplannen beschreven staan. Tijdens het hypotheekadvies vergelijken jullie samen de verschillende hypotheken, rentetarieven en voorwaarden. Zo is er altijd wel een hypotheek die bij je past. Wanneer het tijd is om de hypotheek officieel te gaan afsluiten, vragen ze de eventuele verzekeringen aan. Daarna houdt de samenwerking niet op, De Hypotheekshop Utrecht - De Meern staan tijdens de duur van je hypotheek altijd voor je klaar. Bij De Hypotheekshop Utrecht - De Meern draait het om een passend en onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst.
 

De adviseurs van De Hypotheekshop Utrecht - De Meern

Hypotheekshop


Uw adviseur in Utrecht

Bianca van Drie is Erkend Hypothecair Planner en geeft u een onafhankelijke en eerlijk advies. Zij vergelijkt alle verschillende geldverstrekkers en zo kan ze u de scherpste rente en de beste voorwaarden uit de markt bieden.
 
Bianca van Drie
  Bianca van Drie
030-6775800 biancavandrie@hypotheekshop.nl

De Hypotheekshop Utrecht- De Meern wordt uitstekend beoordeeld op Advieskeuze.nl