Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Nedereindseweg 541 Kavel B in Utrecht 3546 PN

Nedereindseweg 541 kavel B

3546 PN Utrecht
Vraagprijs € 625.000,- k.k.

Omschrijving

TE KOOP:
2 royale kavels, bestemd voor nieuwbouw, op ca. 2.000 m2 eigen grond aan de Nedereindseweg 541 te Utrecht. Gelegen aan een rustige landweg nabij Utrecht, Nieuwegein en Leidsche Rijn in parkachtig, agrarisch gebied met goede uitvalswegen naar de snelwegen A2 en A12. Op circa 15 min afstand van de binnenstad van Utrecht en Nieuwegein. Op deze kavel(s) mag u uw eigen droomhuis...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP:
2 royale kavels, bestemd voor nieuwbouw, op ca. 2.000 m2 eigen grond aan de Nedereindseweg 541 te Utrecht. Gelegen aan een rustige landweg nabij Utrecht, Nieuwegein en Leidsche Rijn in parkachtig, agrarisch gebied met goede uitvalswegen naar de snelwegen A2 en A12. Op circa 15 min afstand van de binnenstad van Utrecht en Nieuwegein. Op deze kavel(s) mag u uw eigen droomhuis ontwikkelen. In combinatie met een bijgebouw naast uw woonhuis kunt u de kavel optimaal benutten voor uw hobby of werk. De bestemming is wonen met een aan-huis-verbonden bedrijf. Ook een bed & breakfast en hobbymatig agrarisch gebruik is toegestaan.

Het vergroten van de kavel is mogelijk door het toevoegen van beschikbare agrarische grond, gelegen achter deze bouwkavels.

Een particuliere bouwkavel betekent zelf bouwen. Een eigen kavel betekent ook bouwen aan uw woonwensen. De grootte van uw woning, het ontwerp, het aantal kamers en de indeling, u heeft het allemaal zelf in de hand. Laat één van deze kavels uw droomlocatie worden. Graag informeren wij u verder over de reeds uitgewerkte bouwplannen.

NB: Op de kavel waren tot voor kort oude opstallen aanwezig, welke onlangs zijn gesloopt. Een klein deel van de oude bebouwing is nog aanwezig, maar kan na verkoop, in opdracht van de verkoper, worden gesloopt. De verkoper kan er tevens voor zorgdragen dat de kavel(s) bouwrijp worden opgeleverd.

Kenmerken:

kavel B:
vraagprijs:                     625.000,-- euro k.k.
Oppervlakte totaal:       ca. 1.950 m²
afmeting kavel:             ca. 55 x 34 m
Hoofdgebouw:              maximaal 800 m3, goothoogte 4 m, bouwhoogte 9
Bijgebouw:                    bouwhoogte 3 m of met kap 4,5 m


kavel A:
vraagprijs:                    675.000,-- euro k.k.
Oppervlakte totaal:      ca. 2.240 m²
afmeting kavel:            ca. 60 x 36 m
Hoofdgebouw:             maximaal 800 m3, goothoogte 4 m, bouwhoogte 9
Bijgebouw:                   bouwhoogte 3 m of met kap 4,5 m
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 625.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1950 m² Kadasteroppervlakte 1950 m² Kadastrale gegevens Gemeente Utrecht Sectie Z Perceelnummer 127 Oppervlakte 1950 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.