Mijn favorieten

Beleggingspanden


Heeft u een beleggingspand dat u wilt verhuren of bent u op zoek naar een beleggingspand dat u kunt verhuren? Dan bent u in beide gevallen bij Waltmann Makelaars aan het juiste adres.
 

Beleggingspand verhuren

Waltmann Makelaars is specialist op het gebied van particuliere verhuur en bekend met de huidige wet- en regelgeving. Verhuren met behulp van Waltmann Makelaars neemt u veel werk en zorgen uit handen.

Waltmann Makelaars:
  • Heeft kennis van de regelgeving
  • Verzorgt professionele presentatie van het object verzorgen (digitale fotografie, plattegronden, advertentietekst etc.)
  • Meldt het woonhuis of appartement aan in het NVM uitwisselingssysteem waardoor potentiele huurders en makelaars bereikt worden
  • Presenteert het woonhuis of appartement op Waltmann.nl, Funda.nl en huurwoningen.nl
  • Screent potentiele huurders en begeleidt bezichtigingen
  • Stelt het huurcontact op (volgens het Model ROZ 2017) en verzorgt de ondertekenin
  • Adviseert over risico's, aansprakelijkheid en verzekeringen met behulp van onze partner De Hypotheekshop Utrecht - De Meern
  

Beleggingspand kopen

Er zijn verschillende redenen waarom de aankoop van een beleggingspand interessant is. Zo heeft u direct rendement in de vorm van huur, er is sprake van een mogelijke waardestijging van uw pand, de huurinkomsten zijn onbelast en er is een potentiele stijging in rendement bij jaarlijkse huurverhoging.

Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van de markt en kunnen u uitstekend adviseren over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten (eventueel in combinatie met een bouwkundige inspectie), erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars (bij appartementen), kadastraal onderzoek, onderhandelingen over de prijs en overige voorwaarden, de koopovereenkomst en juridische afhandeling. Na een uitgebreide inventarisatie gaan wij met u op zoek naar een passend beleggingspand. Doordat wij inzage hebben in de NVM-uitwisseling kunnen wij het aanbod al zien voordat het op Funda komt. We maken voor u een voorselectie van het aanbod, op basis van uw beleggingswensen, om voor u het aanbod overzichtelijk te houden.

Bent u enthousiast over het beleggingspand en wilt het graag kopen? Dan beoordelen we eerst, voor zover mogelijk, alle juridische, bouwkundige en milieutechnische aspecten, indien nodig zullen wij in overleg met u een specialist inschakelen voor extra onderzoek. Hierna stellen we de waarde vast en voeren we in overleg met u de onderhandeling om tot de beste prijs te komen.

 

Financiering van het pand

Heeft u financiering nodig voor uw beleggingspand? Dan is een woningverhuur hypotheek misschien iets voor u. Onze partner, De Hypotheekshop Utrecht, Vleuten- De Meern, is één van de weinige hypotheekvergelijkers die de woningverhuur hypotheek mag aanbieden. In tegenstelling tot een eigen woning vindt een bank een eigen geld inbrengen bij een woningverhuur of investeringshypotheek nog belangrijker. Banken vragen u minimaal 30% van de getaxeerde marktwaarde van de woning in verhuurde staat, in te brengen.
 

Meer kans op een hypotheek voor woningverhuur

De Hypotheekshop Utrecht, Vleuten-De Meern biedt misschien meer mogelijkheden dan uw eigen bank. Dit komt omdat zij een onafhankelijk kantoor zijn en meerdere aanbieders met elkaar kunnen vergelijken.

Heeft u interesse in een woningverhuur hypotheek? Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan.

 

Uw makelaar

Rutger Kanters en Wim Bentum hebben jarenlange ervaring in de makelaardij. Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

  
Rutger Kanters
 Rutger Kanters
06-31684297 r.kanters@waltmann.nl
Wim Bentum
 Wim Bentum
06-21296672 w.bentum@waltmann.nl


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring